SOLO

Musik handlar om att skapa känslor, att uppleva med kropp och själv, att känna igen sig eller att bli berörd av nya upplevelser. Med säker hand leder Tommy publiken genom konserter från pianot, orgeln eller andra överraskningar. Orgelschlagers är rubriken för en orgelkonsert med Tommy och presenterar en resa genom olika genrer och tidsåldrar när orgeln breder ut sig som en hel orkester.

 

ANNEDAL

Tommy är också organist i den välkända Annedalskyrkan och producerar där de mycket uppskattade musikserierna med fokus på tisdagskonserter. Ofta spelar han själv till gäster av olika slag och man kan höra Opera, Musikal, Kammarmusik och olika väntade och oväntade konstellationer ta plats i musikrummet. Titta in på Musik i Annedalskyrkans facebooksida för mer info.

 

SCEN

GöteborgsOperan är en återkommande spelplats för Tommy och under säsongen 17/18 kan man höra honom i orkestern i den uppmärksammade uppsättningen av Phantom of the Opera. Tommy har dessutom återkommande uppdrag som arrangör till olika teatersällskap och under 17 kan hansinspelningar höras i Sound of Music på Falköpings stadsteater.

KONSERT

© 2018 Tommy Jonsson Design av Klara former