Välj en sida

Då var konsertsäsongen igång för våren 2013 och startskottet blev Orgelbrus i Christinae kyrka, Alingsås idag. Just idag var det kanske inte så mycket brus just utan lite lugnare tongångar. Kul var det i a f att spela två egna kompositioner, brudmarsch från Gamla Landvetter som hängt med ett tag nu och så var det premiär för orgelarret på Entrée Solennelle, melodin som skrevs till biskopsvisitationen i Landvetter/Härryda i januari. Däremellan blev det Mendelssohns preludium i G-dur, en pärla som jag gillat mycket sen jag först hörde det på skolan i Mellansel.

Mycket folk var det och riktigt trevlig stämning, ser fram emot att komma tillbaka till Orgelbrus 8 mars igen och funderar på vad som ska bjudas på då, kanske har vi fått någon ny schlagerhit från Melodifestivalen som börjar nu på lördag!

Från och med nu är också min skiva med på alla konserterna och kan köpas för 100kr. Musik av Bach och Buxtehude samt mina versioner av några kända schlagerlåtar och orkestermusik. En hitskiva helt enkelt, med brudmarschen som bonusspår!

20130303-185427.jpg